Print centar

EkovitPreduzeće Eko-vit osnovano je 1998. godine u Doboju. U početku se preduzeće bavilo isključivo proizvodnjom kartonske i papirne ambalaže. Početkom 2005. godine počeli smo sa izradom svih vrsta reklama i reklamnog materijala.

Danas samo jedno od vodećih preduzeća koje se bavi izradom reklama u BiH. Stojimo Vam na raspolaganju za gotovo sve usluge iz oblasti grafičkog dizajna. Tu smo da izađemo u susret svim Vašim željama i zahtjevima, da ih realizujemo i sprovedemo u djelo.

Garancija kvaliteta u kreativnom i tehnološkom smislu čini da se potencijalni klijenti opredjele baš za nas i naše usluge, a potom postanu i naši stalni klijenti. Mi smo tim mladih i kreativnih ljudi, koji svojim znanjem upornošću i aktivnim angažovanjem obezbjeđuje rešenja svojim klijentima koji imaju potrebu za promovisanjem svojih proizvoda i usluga.

Preduzeće ima za cilj da ponudi kompletnu marketinšku uslugu i iz tog razloga ide u korak sa vremenom, prati zahtjeve tržišta i prilagođava strategiju novim trendovima.

Pažljivim pristupom, prepoznavanjem i analizom zahtjeva klijenata, naša rješenja precizno usklađujemo sa karakterom Vašeg biznisa, odilikama proizvoda ili usluga, kao i potrebama ciljne grupe…